Begrens søket

Om Norgeskatalogen

Vi lanserte Norgeskatalogen i 2006 og siden da har vi jobbet kontinuerlig med å tilby et godt produkt til bedrifter i Norge gjennom vår søkemotor. I første kvartal 2011 gjorde vi store forandringer i katalogen vår. Vi stiller nå som en av de meget få søkemotorene som skjønner hvor i landet du befinner deg automatisk. Dette åpner for muligheten til å gi deg som søker treff fra lokalområdet der du bor uten at du trenger å søke på stedsnavn!

Om du eier en bedrift har du mulighet til å forandre den informasjonen du ligger inne med i katalogen gratis. Ønsker du å legge til en tekst, bedriftslogo eller søkeord m.m. har du mulighet til å gjøre dette også til en meget konkurransedyktig pris.

Funksjonalitet og brukervennlighet er noe vi har satt stor fokus på. Vi har nå ett eget rating system som gjør det mulig for brukerne våre å dele både positive og negative erfaringer hos bedrifter. Vi har også integrering mot Facebook, Twitter og G+ som bidrar til økt eksponering for den enkelte bedrift som blir "likt". Vi kjører også konkurranser hvor vi lodder ut flotte premier så titt innom fra tid til annen for å delta på disse!

Relaterte lenker:

 

Alle kopirettigheter © Norgeskatalogen


× NB! Grunnet leverandørsvikt har vårt kundeservice telefonnummer (21 06 00 93) blitt koblet ned.
Vi har fremdeles kundeservice åpen, men på et annet nummer. Vennligst ring 94 20 11 91 inntil vi har klart å gjenopprette gammelt telefonnummer.
Vi beklager de av kundene våre denne feilen har berørt.